Agregat Honda Vibeks Vibeks agregati so preprosti za uporabo in pomenijo zanesljiv vir električne energije. Zasnovani so tako, da so primerni tako za profesionalno kot tudi za domačo uporabo.Vibeks agregate poganjajo stabilni, štiritaktni bencinski motorji serije GX, katere proizvaja Honda, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev bencinskih motorjev na svetu. Pogonski motor agregata je poleg samega generatorja električnega toka najpomembnejši del električnega agregata, zato smo se pri Vibeksu odločili za motorje proizvajalca Honda, ki so zanesljivi, tihi, enostavni za uporabo ter okolju prijazni. Električno energijo proizvajajo generatorji proizvajalca Linz electric S.P.A., ki je specializirano podjetje za proizvodnjo električnih generatorjev.


Agregati Honda Vibeks Agregati Honda Vibeks

Agregati Honda VibeksNakup Vibeks agregatov je varna in okolju prijazna naložba, saj vam ponujamo kakovostne, zanesljive in preizkušene izdelke, ki ustrezajo evropskim standardom.

Agregati Honda Vibeks

Proizvajalci električnih agregatov največkrat oglašujejo električne agregate z maksimalno močjo. Naši agregati imajo že v nazivu modela označeno dejansko realno moč, katero agregat proizvaja.


Modeli:

V naši pestri ponudbi boste zagotovo lahko našli agregat, ki bo ustrezal vašim potrebam. Vibeks agregate delimo v dve družini. Družina GVS predstavlja enofazne agregate z izhodno napetostjo 230 V in regulacijo napetosti s kondenzatorsko tehnologijo. V družini GVE pa so trifazni agregati z 400 V izhodno napetostjo in mešano regulacijo, ki vključuje indukcijsko ter elektronsko (AVR) regulacijo.Za več informacij o posameznih agregatih kliknite na želeno povezavo iz spodnje tabele. V primeru, da agregata, ki bi ustrezal vašim potrebam, ni v naši ponudbi, nas lahko kontaktirate, da vam poiščemo ustrezno rešitev.

Model: Izhodna moč (kW) Motor:
GVS 2600 2,6 / enofazni Honda GX200(3,3kW/4,4HP)
GVS 3500 3,5 / enofazni Honda GX270(4,6kW/6,2HP)
GVS 5000 5 / enofazni Honda GX390(6,4kW/8,6HP)
GVE 3500 3,5 / enofazni Honda GX270(4,6kW/6,2HP)
GVE 7000 5,6/4 trifazni Honda GX390(6,4kW/8,6HP)

GALERIJA:

Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks

Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks

Agregat Honda Vibeks Agregat Honda Vibeks
(za povečavo kliknite na sliko)