GVE 7000

Agregat Honda Vibeks Električni agregat GVE 7000 je ekonomičen, in zanesljiv vir električne energije z vgrajenim motorjem Honda GX 390, ki s svojimi lastnostmi električnemu agregatu zagotavlja dovolj moči in konstantne obrate za proizvodnjo kvalitetne električne energije.

Agregat je zasnovan predvsem za profesionalno uporabo v gradbeništvu, kmetijstvu in drugih panogah ter tudi doma, kjer se poleg enofaznih naprav uporabljajo tudi trifazne naprave.

Odlikujejo ga enostavna uporaba, vzdržljivost ter več kot dvo urna delovna avtonomija. Električni agregat je opremljen z zaščito, ki onemogoča delovanje motorja z prenizkim nivojem motornega olja, voltmetrom za prikaz izhodne napetosti ter varovalkami, ki agregat ščitijo pred preobremenitvami.

Pri tem modelu je uporabljena poleg induktivne regulacije napetosti tudi AVR ali elektronska regulacija, katera skrbi za kvalitetnejšo izhodno napetost agregata. Zaradi tega je agregat primeren tudi za priklop občutljivejših elektronskih naprav.Agregat Honda VibeksAgregat Honda Vibeks
TEHNIČNE INFORMACIJE:


Model: GVE 7000

Agregat Honda Vibeks

Nazaj