Ponudba

Izdelujemo različne statorje za AC, BLPM motorje in statorje za alternatorje. Ponujamo tudi razrez raznih kablov in žic na želene dolžine. V naši ponudbi imamo tudi več kot 60 vrst termostikal in okrog 15 vrst termosenzorjev za elektromotorje.

Stator

Statorje izdelujemo s sodobnimi navijalnimi stroji proizvajalca Statomat. Izdelujemo pa jih tudi ročno.

linijaNavijalna

Za razrez žic in različnih cevk uporabljamo rezalnik Schleuniger EcoStrip 9300. Le-ta učinkovito in natančno obdela žice in kable, ki imajo zunanji premer do 6 mm, in ploščate trakove do širine 13 mm.

Rezalnik

Pri nas lahko izbirate med več kot 60 vrstami termostikal, za katera uporabljamo osnovne termoelemente proizvajalca Thermik, in okrog 15 različnih termosenzorjev, pri katerih uporabljamo senzorje Philips (serije KTY84). Če v naši ponudbi ne najdete izdelka, ki ustreza vašim potrebam, je možna tudi izdelava po meri.

TermoČleni1 Termočleni2

Novost v naši ponudbi so električni agregati, sestavljeni iz pogonskih motorjev Honda iz serije GX in generatorjev električnega toka proizvajalca Linz electric. To je kombinacija komponent, ki Vibeks agregate opredeljuje kot kakovostne, vzdržljive in enostavne za uporabo. Ponudimo vam lahko agregate iz dveh družin. Modeli GVS so enofazni generatorji z 230 V izhodno napetostjo in kondenzatorsko regulacijo napetosti. Model GVE pa je trifazni agregat z 400 V izhodno napetostjo in mešano indukcijsko ter elektronsko (AVR) regulacijo. V primeru, da agregati iz naše ponudbe ne ustrezajo vašim potrebam, nas lahko kontaktirate in skupaj bomo našli primerno rešitev za vas.
Ponudbo naših agregatov si lahko ogledate na sledeči spletni povezavi.

Agregati